Wegen zonder poespas

Dat is kort gezegd wat we met de software van Weegbaas en uw weegbrug mogelijk maken. Onze weegbrugsoftware maakt het proces bij onbemande én bemande weegbruggen stukken eenvoudiger voor álle gebruikers. U wint tijd, bespaart geld én verhoogt de betrouwbaarheid van alle weeginformatie en bijbehorende administratieve gegevens.

Natuurlijk gaat het bij het wegen om het vaststellen van het gewicht of het verschil tussen de eerste en de tweede weging. Dat is ook wat Weegbaas primair voor u doet. Maar daarnaast verzamelt en beheert u met onze weegbrugsoftware veel meer gegevens, zoals relevante klant- en voertuiginformatie.

Onze software is standaard voorzien van de module Weegbaas Kantoor, waarin u extra administratieve gegevens kunt verzamelen en beheren. Vrachtbrieven, orders en facturen kunt u direct en inzien en wijzigen. Ideaal voor onbemande weegstations. Bovendien is deze module eenvoudig te koppelen aan uw eigen online systemen voor logistiek en administratie.

De weegbrugsoftware van Weegbaas is zeer gebruikersvriendelijk en volledig aan te passen aan uw processen. Uitbreiden met klantspecifieke velden gaat moeiteloos. Vandaar ‘wegen zonder poespas’. U verzamelt en beheert makkelijk alle informatie die u nodig heeft en elke gebruiker kan er probleemloos mee uit de voeten. Wilt u meer weten of een gratis demo zien? Bel of mail ons, we vertellen u graag meer.