De cruciale schakel

Hygiëne, kwaliteit, snelheid, traceerbaarheid. In uw sector wilt u zeker weten dat u het beste levert, volgens de geldende eisen. De weegsoftware van Weegbaas is daarom de cruciale schakel voor u. U weegt er snel, slim en nauwkeurig mee én kunt bovendien alle informatie koppelen aan uw eigen online administratie en logistieke systemen. Weegbaas heeft letterlijk aan alles gedacht bij het ontwikkelen van weegsoftware voor foodbedrijven zoals u. Onze software weegt met uiterste precisie het product en verzamelt tegelijk allerlei andere informatie die in de kwaliteitsprotocollen, de logistiek en de administratie van belang zijn.

Prijsmutaties voert u met één druk op de knop door. Zelfs de emballage kunt u eenvoudig registreren en bijhouden. Factuur- en orderinformatie wordt automatisch verzameld. U kunt productie- of orderpickingoverzichten maken en bellijsten genereren. Processpecifieke aanpassingen zijn moeiteloos te realiseren.

Alle informatie die u met onze weegsoftware verzamelt is bovendien te koppelen aan uw eigen online systemen en aan programma’s als PS in foodservice. U heeft dus altijd alle productinformatie, klantinformatie, orderinformatie en factuurinformatie voorhanden met onze weegsoftware. Hoe complex uw proces ook is en hoeveel informatie er ook verzameld moet worden: door onze weeg software is het verzamelen en beheren ervan uitermate eenvoudig.

Wilt u ook verzekerd zijn van precisie, kwaliteit, snelheid en traceerbaarheid? Wij vertellen u graag meer over de weegsoftware van Weegbaas. Bel of mail ons voor kennismaking of vraag een demo aan!