Nauwkeurige registratie

U weet als geen ander hoe belangrijk het is om uw werkprocessen nauwkeurig vast te leggen. Daarnaast is het prettig als u deze informatie snel terug kunt vinden, bijvoorbeeld bij een steekproef of klantvraag. Met de slimme softwareoplossingen van Weegbaas weegt u eenvoudig, maar heeft u door de informatiekoppeling naar uw administratie ook snel alle informatie bij de hand. Dat scheelt u een hoop zorgen. Door koppelingen tussen facturatie, administratie en logistieke systemen verzamelt de software de informatie die nodig is voor NVWA-kwaliteitsprotocollen en eigen administratie, zoals transportkosten, urenregistratie, gewichten en commissies.

In eigen beheer of in opdracht van

Slacht u in eigen beheer of voor een opdrachtgever? Voor beide trajecten biedt Weegbaas een slimme administratieroute. Door een nauwkeurige Track and Trace weet u altijd waar uw vlees of vis vandaan komt en kunt u uw risico’s minimaliseren. Ook koppelt u eenvoudig de inkomsten en kosten uit slacht van eigen beheer met de opbrengst uit de slacht met commissie. In een overzichtelijke database kunt u eenvoudig schakelen tussen de verschillende administraties. De softwareoplossingen van Weegbaas voldoen aan de laatste eisen zodat u uw administratie te allen tijde kunt toetsen aan de huidige eisen.

Chauffeurs app

Vanuit de cabine je lading wegen en registreren in Weegbaas
  • Eenvoudig in gebruik
  • Bespaar kostbare tijd
  • Snel weer op weg

Verkoop app

Blijft altijd op de hoogte van je afgewogen producten
  • Eenvoudig in gebruik
  • Overzichtelijk verloop
  • Gegevens altijd beschikbaar

Interesse

Zit u in de voedselindustrie en zoekt u een betrouwbare, nauwkeurige partner op het gebied van weegsoftware en -administratie? Neemt contact met ons op voor een afspraak of vraag een demo aan.