Over Weegbaas

Hoe kan ik mijn weegschaal koppelen aan mijn factuurprogramma?” Het was een bevriende groothandelaar in vis die met zijn vraag AM-softwareontwikkeling – de makers van Weegbaas – verbaasde. En inspireerde. Want alles kan, maar waarom dan toch die vraag?

Het koppelen van weeggegevens was niets nieuws, maar een betaalbare oplossing voor groothandels in vis – en ook vlees – bestond nog niet. Het idee voor Weegbaas was geboren: het merk- en systeemonafhankelijk koppelen van weegapparatuur aan administratieve software. Daarbij maken we dankbaar gebruik van onze jarenlange ervaring met de ontwikkeling van ERP-koppelingen voor grote industriële scan- een weegsystemen. Met een veelzijdig en eenvoudig schaalbaar platform rond het weegmoment als resultaat.

Met inmiddels tien jaar ervaring weet WeegBaas vele slagers, slachterijen en groothandels te voorzien van weegapparaat, weegadministratie en advies. Zowel nationaal als internationaal is de ervaren development- en supportafdeling erg toegankelijk en eenvoudig te bereiken. Met uw wensen passen wij ons serviceniveau voor u aan. Zo voorkomt u risico’s en bent u te allen tijde zeker van een correcte administratie volgens de laatste handboeken.

Vacatures

Interesse om het development- of supportafdeling van Weegbaas te versterken? Nieuw enthousiast personeel is altijd welkom bij Weegbaas! Neem contact met ons voor de mogelijkheden.

Slachterij

Met de softwareoplossingen van Weegbaas weegt u eenvoudig en heeft u snel alle administratie bij de hand. Dat scheelt u een hoop zorgen!

Groothandel

Krijg duidelijk inzicht in het verkoopproces en logistiek met informatie over de chauffeur, de klant en HACCP-vragen.

Slagerij

Voorkom te grote tijdsdruk en biedt de klant de aandacht waar hij om vraagt. Met efficiënte software en bestelterminals vergroot u uw omzet.

Interesse

Zit u in de voedselindustrie en zoekt u een betrouwbare, nauwkeurige partner op het gebied van weegsoftware en -administratie? Neemt contact met ons op voor een afspraak of vraag een demo aan.